Wie?

Lize Kelderman heeft o.a. een beroepspraktijk van 25 jaar als beeldend kunstenaar.
Al meer dan tien jaar combineert ze deze praktijk met zzp-opdrachten en parttime banen.
Deze combinatie is erg effectief gebleken. Ze heeft hierdoor diverse vaardigheden ontwikkeld die op een breed terrein ingezet kunnen worden. Ze kent het perspectief van de zelfstandige die een opdracht uitvoert en die van de werknemer die voor een werkgever werkt.

Daarnaast zet ze specifieke kunstenaarskwaliteiten in voor opdrachten op gebied van communicatie en organisatie, zoals ‘het oorspronkelijk kunnen denken (out of the box)’ en uit ‘het niets iets’ kunnen maken.

Lize Kelderman heeft veel ervaringen, vaardigheden en inzichten verworven bij overheden(semi), beroepsorganisaties en culturele instellingen. Zij kent hierdoor verschillende bedrijfsculturen en kan snel inspelen op de wensen van de opdrachtgever.

Ze is daarnaast ook een doorzetter, initiatiefrijk, creatief en ondernemend. Ze heeft een hands-on mentaliteit en een flexibele instelling. Met haar voorstellings- en inlevingsvermogen benadert ze ideeën en projecten vanuit verschillende perspectieven, waardoor ze in staat is mee, door en vooruit te denken. Daarmee kan ze ook een goede tijdsplanning maken en eventuele knelpunten snel voorzien.